Yeni WordPress.Com Paneli ve Twenty Thirteen Teması


WordPress.com Yeni yönetici paneli

WordPress.com Yeni yönetici paneli

WordPress’in gelecek yeni sürümü WordPress 3.6 ile birlikte kullanılacak olan yeni yönetici paneli ara yüzü için WordPress ekibi tarafından, kullanıcıların bu yeni ara yüzü deneyebilmeleri için oluşturulan MP6 eklentisine daha önce değinmiştim. Buna ek olarak, bu yeni yönetici paneli ara yüzünü kullanma imkanı WordPress.com kullanıcılarına da birkaç gün önce sunuldu.

Henüz sadece görsel tasarım düzenini deneyebileceğiniz bu yeni ara yüze geçiş yapmak için; yönetici paneli sol menüden sırasıyla Kullanıcılar > Kişisel Ayarlar sayfanızdaki ilgili seçeneği işaretleyip sayfayı kaydetmeniz yeterli.

 

Bir diğer yenilik ise; WordPress’in gelecek nesil yeni varsayılan teması olan Twenty Thirteen temasının WordPress.com kullanıcılarına (wordpress.org için indirilebilir sürümü henüz çıkmadı) sunulmuş olması. Retro tasarımıyla daha sıcak renk paletine ve dinamik bir yapıya kavuşan Twenty Thirteen teması, bir önceki sürümün özelliklerini geliştirerek kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmişe benziyor.

Wordpress.Com Twenty Thirteen Teması

WordPress.Com Twenty Thirteen Teması

1 responses to “Yeni WordPress.Com Paneli ve Twenty Thirteen Teması

↓ Yorum yazmak için tıklayın ↓